От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Разговарях с Виолета Иеремиева, бивш

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Разговарях с Виолета Иеремиева, бивш
Коментари Харесай

С какво Радостин Василев държи Кирил Петков, с незаконни уговорки или търговия с влияние?

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

 

Разговарях с Виолета Иеремиева, някогашен заместник-областен шеф, която разгласи, че няма да взе участие в предизборната акция на “Продължаваме смяната ” в Плевен. Била разискала това с околните и приятелите си - правела го по персонални аргументи.

Казах й: плевенчани не имат вяра на това пояснение, Радостин Василев ли е повода?

Тук Виолета Иеремиева ме помоли да прекъснем диалога, тъй като имала незабавна работа.

Как ви се коства? Каква е истината, в случай, че Виолета Иеремиева не напуща партия “Продължаваме смяната ” и се отдръпва единствено от акцията за тези избори?

Мълчат Иван Христанов и Иван Манев, не разясняват за какво внезапно напуснаха “Продължаваме смяната ”, откакто научиха от мен на 2 февруари, че Радостин Василев уговаря Кирил Петков да го реалокира като лидер от Габрово в Плевен, тъй като листата е доста по-дълга и се влиза в Народното събрание с по-малко гласове… Истината някой ден ще излезе нескрито.

Кирил Петков няма по какъв начин да се скрие от въпроса: с какво толкоз Радостин Василев го държи, за какво по този начин под паника го е боязън от записите - те единствено морално укорими диалози ли съдържат или и противозаконни ангажименти, клонят ли към “търговия с въздействие ” пазарлъците му с отцепниците от “Има подобен народ ” в жилището на Руди Гела?

Най-напред поради ренегата напусна Яна Балникова, след това си потеглиха Иван Христанов, Иван Манев, Виолета Иеремиева … какъв брой още вреди може да понесе “Промяната ”?

Руди Гела е Терминарор. Злокобен. Той разклати “Има подобен народ ”, наред е “Продължаваме смяната ”.

… Каква порнография, каква гротеска! Бившият състезателен министър, който издига лозунга: “Справедливост! Морал! Правосъдие! ”, движи с “Мис Силикон ” (появиха се фотоси и изявления, които той не отрече) - Жасмина Стоичкова няма тапия за главно обучение и на въпроса: “секс по обич или за пари ”, дава отговор “и двете ”; била е държанка на сина на разстрелян ВИС-аджия, та тя ще огрява акцията на харвардски ученици и самонадеяни гении с дипломи от влиятелни университети … позор огромен за културните жълтопаветници. Майко блага!

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР